Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Το κυβερνητικό πρόγραμμα του κινήματος "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ"



Το πρώτο μέρος ,ιδεολογικό, αποτελεί επέκταση της ιδρυτικής μας διακήρυξης προς έγκριση.
Το προσχέδιο του προγράμματος του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ αναρτήθηκε.
Είναι η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ , που τίθεται προς  Δημόσια Διαβούλευση.
Διαβάστε την ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ

Για τα σχόλιά σας επί συγκεκριμένων σημείων του σχεδίου, παρακαλούμε: 
1. να σημειώσετε τη σελίδα του σχεδίου στην οποία αναφέρεται το σχόλιό σας
2.  να γράψετε το σχόλιό σας και να το αποστείλετε στην ακόλουθη διεύθυνση: program@anexartitoiellines.gr 
 

 

1 σχόλιο:

  1. Στο πρόγραμμα που έχετε αναρτήσει αναφέρεται για απόσπαση των ΠΑραγωγικών Σχολών από τις Πανελλήνιες Εξετάσεις. Ειλικρινά προσπαθώ κάποιον λόγο και δε μπορώ. Άλλωστε εκτός από τις πανελλήνιες οι υποψήφιοι υποβάλλονται σε αθλητικές και ψυχοτεχνικές δοκιμασίες. Επειδή είδα από το προφίλ σας ότι είστε και απόστρατος, θα ήθελα να σας ρωτήσω την προσωπική σας γνώμη επί του θέματος. Μια αξιοκρατική διαδικασία υπάρχει στην Ελλάδα και πάμε και αυτή να την καταργήσουμε; Κρίμα δεν είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Οι αναδημοσιεύσεις, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.