Παρασκευή, 13 Απριλίου 2012

Την ώρα που οι άλλοι συρρικνώνονται και λιγοστεύουν, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ πολλαπλασιάζονται και γιγαντώνονται


Ο Γενικός Γραμματέας του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, βουλευτής Βοιωτίας Μιχάλης Γιαννάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Την ώρα που οι άλλοι συρρικνώνονται και λιγοστεύουν, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ πολλαπλασιάζονται και γιγαντώνονται.
Σε λίγες μόνο μέρες, δεκάδες υποψήφιοι πολιτευτές στο νομό Βοιωτίας εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για την συμμετοχής τους στους εκλογικούς συνδυασμούς του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Αυτούς τους ΠΟΛΛΟΥΣ, τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ, τους ΕΛΛΗΝΕΣ, που συντάχθηκαν στην προσπάθειά μας, αισθάνομαι την ανάγκη να τους ευχαριστήσω προσωπικά έναν – έναν. Αλλά και όλους μαζί, γιατί δυναμώνουν το κίνημά μας.

Από τα εξαιρετικά βιογραφικά που ετέθησαν υπόψη της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα και μετά τις παρατηρήσεις που κατατέθηκαν από τους Βοιωτούς στην διαδικασία της δημόσιας διαβούλευσης των υποψηφιοτήτων, η Διοικούσα Επιτροπή του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ κατέληξε σε ένα δυναμικό ψηφοδέλτιο για το νομό Βοιωτίας. Ένα ψηφοδέλτιο αντιπροσωπευτικό της ανθρωπογεωγραφίας του νομού. Ένα ψηφοδέλτιο που θα κερδίσει την εμπιστοσύνη των Βοιωτών και εγγυάται ότι η Βοιωτία θα εκπροσωπηθεί μέσω του κινήματος στη Βουλή των Ελλήνων.

Οι υποψήφιοι βουλευτές του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είναι κατά αλφαβητική σειρά:
  1. Ανέστη Ιωάννα (Γιάννα) του Νικολάου – Ψυχολόγος
  2. Δελαβέκουρας Απόστολος του Γρηγορίου - Δικηγόρος
  3. Κουρνέτα-Τουρκοχωρίτη Ευρυδίκη του Παναγιώτη – Δικηγόρος
  4. Κοφίνης Χρήστος του Σωτηρίου – Τελειόφοιτος Νομικής
  5. Παπασπύρου Κωνσταντίνος του Παναγιώτη – Επιχειρηματίας, Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς
  6. Χρυσικός Γεώργιος του Ευθυμίου – Δημοσιογράφος

Εύχομαι από καρδιάς, σε όλες και σε όλους, ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Οι αναδημοσιεύσεις, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.