Κυριακή, 22 Απριλίου 2012

Ο blogger και η συλλογική δουλειά

«Τώρα έχουμε εκλογές δεν είναι καιρός για γράψιμο και internet» , έλεγε χθες λίγο πριν αρχίσει η παρουσίαση του ψηφοδελτίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων γνωστός συμπολίτης στον Χάρη Παπασπύρο, τον γνωστό Λαρισαίο blogger που κατεβαίνει υποψήφιος.
«Για μας οι εκλογές είναι συλλογική δουλειά. Έχουμε στρατευτεί στο πλευρό του Πάνου Καμμένου
και δεν μας ενδιαφέρουν οι προσωπικοί σχεδιασμοί», απάντησε ο κ. exomatiakaivlepo αφήνοντας μάλλον… σύξυλο τον συνομιλητή του, ο οποίος γνήσιο τέκνο του βαθέως «γαλάζιου» στρατοπέδου δεν μπορούσε σε καμία περίπτωση να κατανοήσει το… ομαδικό του πνεύματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Οι αναδημοσιεύσεις, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.