Σάββατο, 7 Απριλίου 2012

Σαρώνει ο Καμμένος, σε λίγο θα βλέπει τη σκιά του η ΝΔούλα

Σαρώνει παντού ο Καμμένος, ψάχνεται η ανύπαρκτη ΝΔούλα. 
Ξεκίνησε σαν φύσημα, εξελίχθηκε σε δυνατό βοριά κι έγινε τυφώνας που σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά του, το κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Ποτέ στη νεώτερη πολιτική ιστορία του τόπου, ένα κόμμα δεν είχε τόσο άμεση αποδοχή και αναγνώριση. Σαν έτοιμο από καιρό.
Αδύναμος στα όρια του γελοίου, ο..
κομματικός μηχανισμός της ΝΔ προσπαθεί να ανακόψει το ρεύμα, αλλά η αλήθεια είναι πικρή: ακόμη και οι φανατικότεροι Σαμαροφύλακες, βλέπουν -ιδιαίτερα στο διαδίκτυο- την απόλυτη ανυπαρξία της ΝΔούλας.
Σε οποιαδήποτε άρθρο σε ανεξάρτητα, ελεύθερα blogs, τα σχόλια των νεοδημοκρατών είναι όσα και τα αποθεματικά των ταμείων: ανύπαρκτα!
Ο διαδικτυακός στρατός του Καμμένου, έχει εξαφανίσει την ανύπαρκτη ΝΔούλα, που δεν τολμά να αρθρώσει λόγο.
Δεν υπάρχει άρθρο υπέρ της ΝΔ και του Σαμαρά, που να μη σηκώνει κύμα οργής. 
Οι νεολαίοι της ΝΔ παίζουν farmville, angry birds και άλλα πουλάκια κι οι νεολαίοι του Καμμένου, σαρώνουν τα κοινωνικά δίκτυα, παράγουν πολιτική, γνώση και ιδεολογία.
Όποιος βασίζεται στις δημοσκοπήσεις, θα πονέσει πολύ στις κάλπες.
Εκεί, που οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, θα πάρουν μεγαλύτερο ποσοστό από τη ΝΔούλα και το κόμμα των δημοσίων υπαλλήλων.
Γιατί τα αγαθά κόποις κτώνται κι ο Καμμένος κοπιάζει.
Και θα σαρώσει. Όση λάσπη κι αν του πετάξουν!
Κοντός (ή μακρύς έστω) ψαλμός, αλληλούια !

ΒΠ/taxalia

Tαχάλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Οι αναδημοσιεύσεις, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.