Πέμπτη, 5 Απριλίου 2012

ΔΝΤ: Oι εκλογές πρέπει να δώσουν εντολή σχηματισμού κυβέρνησης (βίντεο)

Ωμή παρέμβαση στην πολιτική ζωή της χώρας και προσπάθεια επηρεσμού της βούλησης του ελληνικού λαού, αποτελεί η προκλητική δήλωση του Gery Rice Δντη εξωτερικών σχέσεων του ΔΝΤ.
Δείτε τι απάντησε σε ερωτήσεις ελλήνων δημοσιογράφων στην σημερινή εβδομαδιαία ενημέρωση του ΔΝΤ, σχετικά με το αν οι εκλογές αποτελούν εμπόδιο στο πρόγραμμα.
Δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Οι αναδημοσιεύσεις, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.