Πέμπτη, 5 Απριλίου 2012

Απόφαση κόλαφος για τον Αιμίλιο Λιάτσο που απειλείται ακόμα και με προσωποκράτηση αν επαναλάβει τις συκοφαντικές αναφορές

Προσωπική κράτηση ενός (1) έτους και χρηματική ποινή 10.000 ευρώ θα επιβάλλεται στους δημοσιογράφους Αιμίλιο Λιάτσο και Γιώργο Πεχλιβανίδη, της εφημερίδας «ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ+13», κάθε φορά που θα κάνουν χρήση του ονόματος της κυρίας Έλενας Τζούλη-Καμμένου, δικηγόρου, συζύγου του προέδρου του κόμματος «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ» με ανάρτηση ψευδών και συκοφαντικών δημοσιευμάτων, όπως αυτά που δημοσιεύτηκαν για εκείνη και το σύζυγό της, με πρωτοσέλιδο, στην εφημερίδα «ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ+13» στις 30/03/2012.

Αυτή την απόφαση έβγαλε σήμερα το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών που δημοσιεύθηκε πριν από λίγο, κατόπιν αιτήσεως ασφαλιστικών Μέτρων που κατέθεσε χθες η δικηγόρος Έλενα Τζούλη-Καμμένου.
Παράλληλα, σήμερα κατατέθηκαν μηνύσεις τόσο από τον Πάνο Καμμένο, όσο και από την Έλενα Τζούλη, για συκοφαντική δυσφήμηση και άλλα αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα.
Παράλληλα, κατατέθηκε από την δικηγόρο κ. Έλενα Τζούλη και αγωγή κατά της ως άνω εφημερίδας και κατά των δημοσιογράφων Αιμιλίου Λιάτσου και Γιώργου Πεχλιβανίδη για προσβολή της προσωπικότητάς τους.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Οι αναδημοσιεύσεις, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.