Σάββατο, 24 Μαρτίου 2012

Λαρισαίος blogger Ταξίαρχος ε.α της Π.Α. υποψήφιος με τον Π. Καμμένο

                                                                             
 Καλή επιτυχία συνάδελφε blogger!!!
kranosgr
 
Ο ταξίαρχος ε.α της Π.Α Χάρης Παπασπύρος είναι η πρώτη σίγουρη υποψηφιότητα των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο νομό της Λάρισας.
Ο Χάρης Παπασπύρος έχει "κλειδώσει" στα ψηφοδέλτια του νέου κόμματος του Πάνου Καμμένου, μια εξέλιξη που θεωρείται φυσιολογική μιας και τους συνδέει στενή προσωπική φιλία.
Ο ταξίαρχος ε.α της πολεμικής Αεροπορίας, γνωστός blogger (exomatiakaivlepo.blogspot.com) αναμένεται να πρωταγωνιστήσει όχι μόνο στο νέο ψηφοδέλτιο του νομού, αλλά και στην διαδικτυακή καμπάνια που θα εξαπολύσει το νέο κόμμα, αφού είναι γνωστό πως το ιστολόγιο του αποτελεί εδώ και πολύ καιρό μία από τις αιχμές του δώρατος στον αγώνα εναντίον του μνημονίου.
Λ.Π
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Οι αναδημοσιεύσεις, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.