Σάββατο, 31 Μαρτίου 2012

Ο κ. Βενιζέλος ανακάλυψε την ΑΟΖ

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας είχε χθες ο κ. Βενιζέλος.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε τη συνάντησή του με τον κ. Χριστόφια ουσιαστική και αμοιβαία επωφελή. 
Ανέφερε ότι εκτός από το Κυπριακό συζητήθηκαν τα θέματα της κυπριακής προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της οριοθέτησης των αποκλειστικών οικονομικών ζωνών (ΑΟΖ) και ζητήματα της ευρωζώνης.
Τώρα θυμήθηκε την ΑΟΖ ο κ. Βενιζέλος μετά από 2,5 χρόνια ξαφνικά ανακάλυψε την ΑΟΖ...;;
Εκλογές έρχονται σου λέει ας ρίξουμε και μια φωτοβολίδα, ας ανακινήσουμε και ένα θέμα που "πουλάει"..
Εδώ ταιριάζουν γάντι παλιότερες δηλώσεις του Δρούτσα:
"Κάποιοι έχουν κάνει το θέμα της ΑΟΖ «μόδα» " "Δεν χρειάζεται η οριοθέτηση της ΑΟΖ για να μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε τον ορυκτό πλούτο.."
Ως μόδα έβλεπε την ΑΟΖ ο κ. Δρούτσας..ναι ξέρετε αυτός που ήταν επιφορτισμένος με την εξωτερική πολιτική της χώρας..
Λέτε να τα έλεγε για τον κ. Βενιζέλο ....
Ένα είναι σίγουρο ότι το ΠΑΣΟΚ αλλά και η Ν.Δ, έχουν κάνει "μόδα" το σοβαρότατο θέμα της ΑΟΖ, τόσο με την αδράνεια τους, όσο και με την περίεργη αδιαφορία και κωλυσιεργία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Οι αναδημοσιεύσεις, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.