Κυριακή, 25 Μαρτίου 2012

Ουρές στους Ανεξάρτητους Έλληνες για κατάθεση υποψηφιοτήτων!

Περισσότεροι από 370 Ανεξάρτητοι Έλληνες, γυναίκες και άνδρες, όλων των ηλικιών και επαγγελμάτων, ανάμεσά τους και άνεργοι, θύματα της συγκυβέρνησης των Μνημονίων, κατέθεσαν τα βιογραφικά τους για να συμπεριληφθούν στις λίστες των Υποψηφίων βουλευτών με το κίνημα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. 
Τα βιογραφικά παρέλαβε ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος στα κεντρικά γραφεία, σε..
μιά διαδικασία που κράτησε σχεδόν όλη την ημέρα του Σαββάτου και αφορούσε τα ψηφοδέλτια Α’+Β’ Αθήνας,Α’+Β’ Πειραιά,Περιφέρεια Αττικής και Κυκλάδες.

Υπενθυμίζεται ότι όταν λήξει η προθεσμία υποβολής βιογραφικών από όλη την Ελλάδα, ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ των ονομάτων θα αναρτηθούν στην επίσημη ιστοσελίδα anexartitoiellines.gr, ώστε να υπάρξουν δημόσιες παρατηρήσεις και μετά να καταρτισθούν τα τελικά ψηφοδέλτια.
Περισσότερες πληροφορίες για την διαδικασία των Υποψηφιοτήτων στην ιστοσελίδα anexartitoiellines.gr.

Ταχάλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Οι αναδημοσιεύσεις, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.