Κυριακή, 25 Μαρτίου 2012

Όχι, Θανάση Παιδή στη Ν.Δ.

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσσαλίας κ. Θανάσης Παιδής, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΟΦΠάλης και Πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής Πάλης Κεντρικής Ελλάδας (ΤΕΠΚΕ), παρά τις πιέσεις, δεν αποδέχτηκε την πρόταση, ένταξής του στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τις Βουλευτικές Εκλογές.

Στην τηλεφωνική μας επικοινωνία, δήλωσε: "Πιστεύω πως αυτά που μπορώ να προσφέρω στην Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι περισσότερα και το οφείλω σ’ αυτούς που με εκλέξανε".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Οι αναδημοσιεύσεις, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.